Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Erdekspor, Bandırma'dan 3 puanla döndü

Erdekspor, Bandırma

Erdekspor'un galibiyeti taraftarı mutlu etti Bandırma Sanayispor: 0 Erdekspor: 1

Maçı: Murat Orhan, Barak Bülbül ve Bartuğ Başkurt hakem üçlüsü yönetti.

Bandırma Sanayispor: Kaan, Emre, Onur, Çağın, Feridun, Çağlar, Hasan, Barış, Çetin, Zafer ve Semih on biri ile sahadaydı.

Erdekspor: Şahin, Adem, Mesut, Berat, Batuhan, Ercan, Kayhan, Polat, Sonat, Mehmet ve Soner. Gol: Dk.50 Kayhan

Ligde tehlikeli bölgeden kurtulma mücadelesi veren Bandırma Sanayispor, Erdekspor karşısında aldığı yenilgiyle durumunu biraz daha tehlikeli hale getirdi.

Rüzgarlı bir havada çok çekişmeli geçen maçta Erdekspor rahat bir oyun sergilerken ev sahibi takım Sanayispor ise büyük bir stres altında oynadı. Maçın genelinde oyuna Erdekspor hakimdi. Özellikle Erdek defansı son dakikalar haricinde hiç hata yapmadan oynadı diyebiliriz. Sanayispor'da kötü değildi ama hücumda çoğalamayınca Erdekspor kalesinde etkili olmayı başaramadılar.

Maçı yöneten hakem üçlüsünün bu maçta çok formda olmadığı gözüktü. İki takımında iyi niyetli mücadelesi ile oyunda bir sertlik yaşanmadı.

Maça Erdekspor başladı. İlk tehlikeli atak 4.dk da ev sahibi takımdan geldi ama bu ataktan Çetin yararlanamadı. İlk yarı karşılıklı ataklarla bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Topa daha çok hakim olan bu yarıda Erdekspor oldu. Ercan, Polat ve Mehmet'in orta alandaki iyi oyunları sonucu Sanayispor, bu yarıda Erdek kalesinde çok fazla etkili olamadı. İlk yarı 0-0 kapandı.

İkinci yarıya Erdekspor rüzgarı arkasına alarak maça başladı. Dakikalar 50'yi gösterirken ileri bir topta kaleci Şahin ile Feridun arasındaki anlaşmazlık Kayhan'ın araya girip dokunuşuyla golü atmasına neden oldu. Golden sonra oyunda heyecan da arttı.

Erdekspor Mehmet ve Sonat'ın ayağından kaçırdığı gollerin ardından son dakikalarda gol kaçırma sırası ev sahibi takımdan Zafer'le devam etti. Kaleci Şahin'in yerinde kurtarışlarıyla skoru değiştiremeyen Sanayispor sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Sanayispor'da bu gün Zafer çok çalıştı. Çağın iyi idi. Feridun'da iyi mücadele etti. Semih (11) ikinci yarıda biraz daha dikkatli olsaydı iki ciddi pozisyon yakalayabilirdi ama olmadı. Ve bu hafta Erdek defansında Berat ve Adem iyi oynadılar. Kısacası oyun olarak bu gün Erdekspor iyi idi ve kazandı da.

Akyüz: Oyuncularım sentetik zeminde zorlandı”

Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Erdekspor Teknik Direktörü Haydar Akyüz, oyuncularının doğal çim zeminde oynama alışkanlığından dolayı, Bandırma Sanayispor'un sentetik çim zemininde zorlanmalarına karşın, kazanan tarafın kendileri olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 "Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını belirten Akyüz, 100 bin nüfusu aşmış Bandırma gibi bir ilçenin spor kulüplerinden biri olan Sanayispor gibi çok güçlü rakip karşısında önemli bir galibiyet aldık. Bu maç bitti artık önümüzdeki maça bakıyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı